درباره بیمهنامه مسئولیت
انواع بیمه مسئولیت ما:
انواع بیمه مسئولیت ما:
در صورت وقوع حادثه و صدمههای جانی برای کارکنان در حین کار، بیمه مسئولیت ما هزینههای آن را پرداخت خواهد کرد. با توجه به تنوع مشاغل کاری برای کارفرمایان، کارکنان در سه زیررشته بیمهای تقسیم میشوند- کارکنان شاغل در پروژههای ساختمانی
- کارکنان شاغل در پروژههای عمرانی
- کارکنان شاغل در واحدهای خدماتی ، صنعتی ، تولیدی ، بازرگانی ، تجاری و …
2) بیمه مسئولیت حرفهای بیمه ما:
در صورتی که صاحبان حرفه و ارائه دهندگان خدمات، بر اثر قصور، غفلت یا بی احتیاطی، خسارتهای جانی یا مالی وارد کرده باشند، بیمه مسؤولیت ما خسارتهای ناشی از آن را پوشش خواهد داد. انواع این بیمهنامه:- مسئولیت حرفهای پزشکان و پیراپزشکان بیمه ما
- مسئولیت مدنی مدیران مهدهای کودک بیمه ما
- مسئولیت مدنی مدیران هتلها و واحدهای اقامتی در قبال مسافران بیمه ما
- سایر موارد مثل: مسئولیت مهندسین طراح ، ناظر ، محاسب ساختمان، مسئولیت مدیران استخر و ناجیان غریق، مسئولیت شرکتهای بازرسی کیفی و کمی کالا و …
3) بیمه مسئولیت مدنی عمومی بیمه ما:
انواع این بیمهنامه:- مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث به تبع حریق
- مسئولیت مدنی ناشی از اجرای عملیات ساختمانی در قبال اشخاص ثالث
- سایر موارد مثل : بیمه مسئولیت مدنی جامع شهرداری در قبال شهروندان، بیمه مسئولیت مدنی ناشی از پروژههای عمرانی و پیمانکاران و..
4) بیمه مسئولیت قراردادی بیمه ما:
انواع این بیمهنامه:- مسئولیت متصدیان حمل ونقل داخلی
- حمل ونقل بین المللی کالا از طریق جاده (CMR)
- حمل ونقل ریلی
- حمل ونقل هوایی
- پیمانکار در قبال صاحبکار طبق قرارداد منعقده
5) بیمه مسئولیت کالا بیمه ما:
بیمه مسئولیت ما ، خسارات جانی و مالی وارد به مصرفکنندگان کالا و اشخاص ثالث از خطرات ناشی از استفاده کالا را جبران میکند. این خطرات ممکن است در نتیجه عدم ایمنی و وجود عیب و نقص در کالای تولید و عرضه شده اتفاق افتاده باشد. انواع این بیمهنامه:- تولیدکنندگان لوازم خانگی
- تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن و پلی پروپیلن
- محصولات غذایی و دارویی و فرآوردههای کشاورزی
- قطعات خودرو
مدارک بالینی مصدوم (اصل یا کپی برابر اصل) مدارک کارفرما (روزنامه رسمی + مدارک شناسایی مدیر عامل و نماینده ) مدارک شناسایی مصدوم لیست تامین اجتماعی ماه قبل از خسارت ،ماه خسارت و ماه بعد از خسارت رای دادگاه در صورت عدم خرید پوشش پرداخت خسارت بدون رای دادگاه یا خسارت فوتی
بله، اتباع خارجی نیز در صورتی که دچار آسیب بشوند همانند سایر کارکنان ایرانی به آنان خسارت پرداخت خواهد شد. در حال حاضر وقتی برخی از شرکت های بیمه می خواهند خسارات را برای این افراد پرداخت نمایند، در صورتی که شخص حقیقی باشد لازم است کد ملی او را وارد نمایند و در صورتی که حقوقی باشد باید شناسه ملی او را وارد کنند. در صورتی که این شخص از اتباع خارجی باشد باید کد اتباع او را وارد نمایند. که این موضوع به دلیل کنترل ها و حساب رسی های مالیاتی انجام می شود. اما افرادی که در گروه اتباع خارجی بدون مجوز قرار می گیرند، کد اتباع ندارند، اما این موضوع دلیلی بر عدم تعهد شرکت بیمه گر در مقابل این افراد نیست. اما برای پرداخت خسارت به این افراد لازم است طرح دعوی صورت گیرد که شماره حساب مورد نیاز از جانب دادگستری ارائه شود. ضمن اینکه باید در این طرح دعوا بیمه گذار محکوم شود و پس از دریافت شناسه واریز به حساب مبلغ خسارت به حساب دادگاه واریز می شود.
در مورد این نوع بیمه نامه ها معمولا شرکت های بیمه گر این موضوع را با عنوان در صورت احراز مسئولیت قانونی بیمه گذار و یا نظر کارشناس بیمه گر قید کرده باشند امکان درخواست بدون پوشش رای دادگاه نیز وجود دارد. به طور کلی در مورد مسئولیت های عمومی کلوزی وجود ندارد مگر اینکه شرکت های بیمه گر بنا بر سیاست های داخلی خود کلوز هایی را در قرارداد خود ایجاد نمایند.
منظور از مدت بیمه نامه ، مدت اعتبار بیمه نامه می باشد و شما باید مدت اعتبار مدنظر خود را انتخاب کنید . این مقدار می تواند یک ساله یا کوتاه مدت باشد .
در صورت عدم پرداخت کل حق بیمه خسارت غیر قابل پرداخت می باشد لذا در صورتی که بیمه گذار صرفا بخشی از مبلغ حق بیمه را پرداخت ننموده باشد ،با اعمال قاعده نسبی بخشی از مبلغ خسارت قابل پرداخت خواهد بود.